Apparaten

Espressoapparatuur

Esprecious

Wilt u de perfecte espresso uitserveren? De volautomatische espressomachine van Bravilor Bonamat, de Esprecious, bereidt warme dranken van een uitzonderlijke klasse. Het brede assortiment aan koffiespecialiteiten wordt bereid op basis van versgemalen bonen, zoals alleen een barista kan!
Dé perfecte espresso vraagt om een krachtige aanpak. Daarom zijn de espressomachines van Bravilor Bonamat van de beste, sterkste en meest duurzame materialen gemaakt.
Naast een perfecte espresso, biedt de Esprecious meer! De machine is voorzien van een interactieve touchscreen. Deze eye-catcher biedt marketingmogelijkheden. Zo kunt u de LED-verlichting rondom de display zelf naar elke gewenste RGB-kleur, sfeer en interieur aanpassen.

Rondfilterapparatuur

B20

Grote hoeveelheden koffie nodig? Snel en vers? Een rondfilterapparaat van Bravilor Bonamat is dan het antwoord. Ideaal voor drukke momenten zoals de pauze in het theater of de koffievoorziening in het ziekenhuis. De containers kunnen eenvoudig verplaatst worden zodat u op elk gewenst moment en waar u maar wilt koffie kunt serveren.
De machines beschikken over een zeer gebruiksvriendelijke programmering en het design mag ook gezien worden: het robuuste roestvrijstalen uiterlijk bevestigt de kwaliteit van de apparatuur.

Instantapparatuur

Bolero XL

Voorzien van 3 canisters voor 9 verschillende dranken: koffie, koffie crème, espresso, cappuccino, chocolade, café au lait, wiener melange, dubbele espresso en heet water. De machine is voorzien van een verlicht bedieningspaneel, lekbak, automatische ontkalkingssignalering en spoelprogramma. Inclusief glazen kan van 0,72 liter. Ook verkrijgbaar in uitvoering met muntmechanisme (C).

Bolero

Voorzien van één canister voor dosering van koffie of chocolade en een aparte heetwateraftap voor bijvoorbeeld thee of soep. Voor locaties met wateraansluiting. Aanvullend is de machine voorzien van digitale besturing, kunststof lekbak, automatische ontkalkingssignalering en spoelprogramma.

Snelfilterapparatuur

TH

Verse filterkoffie, natuurlijk gezet met de snelfilterapparatuur van Bravilor Bonamat! De range bestaat uit diverse apparaten en biedt de mogelijkheid om op elke locatie, snel en eenvoudig heerlijke koffie te zetten. Hoogwaardig roestvrij staal in combinatie met zwarte accenten zorgt voor een eigentijdse uitstraling.

De ledverlichte bediening, roestvrijstalen filterpan (Novo/Iso kunstof filterpan) en de verzonken warmhoudplaten maken de apparaten makkelijk in gebruik. Er is weinig tijd nodig voor bediening en onderhoud.
Wij hebben ook een formule ZONDER investering namelijk het OCF (office Coffee Filter) systeem.

Waterverdelers

Blusoda

Fris. Zuiver. Dorstlessend. De Chiller systemen schenken heerlijk gekoeld kraanwater. En voor de liefhebbers kunnen bubbels worden toegevoegd.

Grote glazen of flesjes vullen ? Geen probleem ! U kunt het water net zo lang laten lopen als U wilt. U sluit de Chiller direct aan op de waterleiding. Dus geen gesleep meer met zware waterbidons. Handig, milieu- en kostenbesparend. Door het moderne, frisse design past het apparaat in elke omgeving.

Meer info over prijzen of mogelijkheden? VRAAG HIER UW OFFERTE!

Contacteer ons